edelstenen

De Meru piramide: de complete gids voor beginners

De Meru piramide bestaat uit koper en is gebaseerd op de grote piramide van Gizeh in Egypte. Deze piramide beschikt over mystieke krachten en het schijnt dat piramides levensenergie verzamelen en verhogen naar een hoger niveau. Omdat in de piramide ook sterke levensenergie wordt voortgebracht, kan de Meru piramide worden uitgerust met een Shir Yantra symbool. Door zowel de piramide alsmede het symbool met elkaar te combineren, creëert het een nog krachtiger levensenergie dat naar de mens uitstraalt als je de piramide in huis plaatst.

De piramide zorgt ervoor dat het de luchtkwaliteit verbeterd. Het verwijderd een bepaalde elektrische lading in de omgeving van waar je de piramide hebt geplaatst zoals onzuiverheden en stoffen in de lucht. Zo wordt er een gezonde omgeving gecreëerd waarbij de mens niet meer te maken heeft met de negatieve effecten van diverse stralingen in de lucht die worden veroorzaakt door elektrische apparaten in de buurt.

Meru Piramide Kopen

Bekijk
De Meru Piramide is een prachtig en solide hoog-energetisch instrument voor in huis. Geplaatst op het bureau, onder het bed of op een 'heilige' plaats doet het graag zijn mooie werk.
€49,99

Shri Yantra

Het combineren van de Meru piramide met de Shri Yantra neemt veel voordelen met zich mee. De Shri Yantra staat bekend als symbool voor harmonie en trekt heling en licht aan uit de omgeving. Het symbool wordt al eeuwen gebruikt om het bewustzijn van de mens te verhogen en wordt zelfs in het land India gebruikt om spirituele groei te bevorderen en negatieve energie uit huis te krijgen, zodat je als mens gezuiverd wordt. Ook dragen mensen de Shri Yantra als talisman die zorgt voor gezondheid, zuivering en bescherming. In de Meru piramide staat de Shri Yantra bekend om zijn krachtcentrum die de werking van de piramide versterkt en hoge trillingen en levenskracht uitstraalt.

Handgemaakt

De Meru piramide wordt met de hand gemaakt. Het product dat wordt gebruikt is koper net als het Shri Yantra symbool dat in het midden van de piramide staat geplaatst. Alvorens verkoop plaatsvindt, wordt de piramide gepoetst en wordt het voorzien van een beschermende laklaag.

Afmetingen

Er zijn drie soorten formaten Meru piramides verkrijgbaar, je hebt de kleine variant, de medium en de grote. De kleine piramide is ongeveer 10 bij 10 centimeter met een hoogte van 7,5 cm. De medium is 15 bij 15 cm en in hoogte 10,5 cm en de grote piramide is 20 keer 20 cm met een hoogte van 13,5 cm. Kortom, voor iedere ruimte binnen- en buitenshuis beschikbaar en naar wens te verkrijgen qua formaat.

Ik koop mijn Meru Piramide bij de spirituele winkel Nasma

Koop Meru Piramide Hier

Kracht Meru piramide

De krachten die de Meru piramide binnen- en buitenshuis kan geven zijn veel. Niet alleen is de piramide met de Shri Yantra erop gericht om als mens je bewustzijnsniveau te verhogen, je chakra’s en aura te versterken en in evenwicht te brengen en je energie weer lekker te laten stromen op een positieve manier, ook helpt het op gebied van andere zaken. Zo kun je edelstenen, kristallen, juwelen en mineralen in de piramide zetten om te laten reinigen en op te laden.

Daarnaast zorgt het voor een versterkte werking van water, fruit, groenten, kruiden en voedingssupplementen. Ook wordt de binnen- en buitenruimte, afhankelijk waar je de piramide voor wilt gebruiken, ontzien van energetische factoren, welke worden geneutraliseerd. Hierbij denkend aan stralingen van apparatuur. Als laatste kan het zelfs botte scheermesjes weer scherp maken.

Hoe de meru piramide gebruiken?

Je kunt de piramide op veel manieren gebruiken, afhankelijk natuurlijk van de afmeting. Hierbij moet je er als gebruiker rekening mee houden dat je één van de zijden van de piramide precies moet uitlijnen op de magnetische noord-zuid as. Het is hierbij handig een kompas te gebruiken voor een nauwkeurige uitlijning en plaatsing. Ook dient rekening gehouden te worden dat de piramide ongeveer 24 uur nodig heeft om zijn werk goed te kunnen uitvoeren. Dit geldt voor alle voorwerpen maar ook voor eigen persoonlijk gebruik.

Helende werkingen

Heb je het idee dat ergens in de omgeving energie en levenskracht wordt geblokkeerd, dan kun je de Meru piramide hiervoor inzetten om de blokkering op te heffen en weer positieve energie te krijgen. De combinatie van de Shri Yantra in het midden van de piramide versterkt dit effect alleen nog maar meer. Naast eigen energieën, kun je ook voorwerpen of producten onder handen nemen. Zo kunnen kristallen, edelstenen, juwelen en mineralen gereinigd worden als je ze in of rondom het Shri Yantra symbool plaatst. Ook worden de producten opgeladen waardoor ze hun werking weer kunnen garanderen.

ok kunnen etherische oliën en kruiden of supplementen een betere werking krijgen wanneer ze in de Meru piramide worden gelegd of op het Shri Yantra symbool. Fruit en groenten kunnen ook energetisch opgeladen worden. De smaak hiervan zal verbeteren en ze zijn langer vers. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden om diverse voorwerpen of producten op te laden en te versterken in hun kracht.
Dan staat de piramide nog bekend om slaappatronen te verbeteren, zodat je meer uitrust. Je moet dan de piramide vlakbij of onder het bed leggen tijdens de nachtrust met de punt van de piramide het liefste ter hoogte van je navel.

Meru Piramide Kopen

Bekijk
€49,99

Meer energieversterkers

In verband met persoonlijke heling is het mogelijk om door middel van een stukje papier waarop je jouw wens hebt ingevuld, opgevouwen in de piramide te leggen op het Shri Yantra symbool. Dit kan helpen om jouw gedachten te versterken op de gedachten van hetgeen je op het stukje papier hebt geschreven. Het zend positiviteit uit om je wens te verwezenlijken. Een andere manier om positieve levensenergie te krijgen, is door op je rug te liggen op de grond en de piramide ter hoogte te leggen van het gebied waar jij negatieve energie voelt.

Meru Piramide
Shri yantra symbool

Door ongeveer 30 minuten zo te blijven liggen en deze sessie te herhalen, ontvang je een helende werking waardoor klachten en negatieve energie wordt verminderd. Daarnaast kan je aura ook versterkt worden door de piramide vast te houden of op schoot te leggen.

Opmerkelijk verschijnsel

Zelfs scheermesjes kunnen scherp gemaakt worden en is als laatste ontdekt als werking van de piramide energieën. Een bot scheermesje kan op het Shri Yantra symbool worden geplaatst voor 1 tot 2 weken. Hierna ga je merken dat het scheermesje weer scherp is geworden en bruikbaar. Ook aluminiumfolie kan gedurende 24 uur in de piramide worden gehouden en daarna op een pijnlijke plek op het lichaam worden gelegd. Dit geeft als resultaat dat pijn of ongemak wordt opgeheven.

Kortom, de Meru piramide beloofd wat hij doet en zorgt ervoor dat jij en jouw omgeving weer worden voorzien van positieve energie.

 

Ik koop mijn Meru Piramide bij de spirituele winkel Nasma

Koop Meru Piramide Hier

Avatar foto

Hey! Ik ben Jozefien, net 51 jaar geworden en de eigenares van Healing Stones. Sinds jong heb ik een grote passie voor het mystieke en spirituele. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en help ik jullie graag wegwijs in de wondere wereld van edelstenen en mineralen.