edelstenen

Het Yoni Ei: hoe dit product je seksuele spiritualiteit verbetert

Yoni staat voor de Godin en de heilige moeder. Jaren geleden werd het zogeheten Yoni ei door verschillende bevolkingen gebruikt om de bekkenbodemspieren te verstevigen. Men vond dit belangrijk, omdat de bekkenbodem de bron was voor een gezond en gelukkig leven. Het zogeheten ei werd van de Jadesteen gemaakt. Deze steen staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende werking en brengt de bekkenbodem in balans. Niet voor niets noemden de bevolkingen de vagina de jade-tempel.

#1 Beoordeeld
Yoni Massage-Set Obsidiaan & Oranje Aventurijn

Deze yoni set bestaat uit obsidiaan yoni-ei en oranje aventurijn yoni-stick. Obsidiaan staat bekend om zijn werking op je inner peace en stimuleert je om al je negatieve gedachten los te laten. Aventurijn werkt dit in de hand door zijn ontspannen karakter. Het yoni-ei wordt vaak gebruikt tijdens...

€59,99 Bekijk
Yoni Massage Set - Tijgeroog & Blauwe Kwarts

Deze yoni massage set bestaat uit een tijgeroog yoni-ei en een blauwe kwarts yoni-stick. De tijgeroog steen heeft al belangrijkste kenmerk dat hij je zal beschermen en zelfbewuster maken. De blauwe kwarts zal geestelijke verlichting bieden en je inspireren tot nieuwe ideeën. Het yoni-ei wordt...

€59,99 Bekijk
Yoni Massage Set Jade & Rozenkwarts

Deze prachtige Yoni massage set bevat een jade ei en een rozenkwarts yoni stick. Jade ei - Zuivert en beschermt, herstelt cel-vorming en heelt hechtingen, heeft positieve werking op het hormoonstelsel, bevordert vruchtbaarheid. Rozenkwarts stick - Bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid...

€59,99 Bekijk
Yoni Eggs - Jade White

De white jade yoni eggs filteren afleidingen en trekken constructieve informatie naar zich toe. Zeker wanneer u voor een belangrijke beslissing staat, zal deze steen je helpen in het kiezen van het juiste pad. De White Jade werkt perfect om je te kalmeren en zal je beschermen tegen invloeden van...

€49,99 Bekijk
Yoni Ei Amethist

Het yoni ei werkt helend en vitaliserend op het bekkengebied van de vrouw. Dit Amethist ei wordt in de yoni ingebracht, waarna je oefeningen kunt doen die het bekkengebied gevoeliger, sterker en bewuster maken.

€27,95 Bekijk

Steensoorten

Er zijn diverse edelteensoorten waar een Yoni ei van gemaakt wordt. Maar niet alle soorten zijn zo geschikt voor jouw vagina en dus voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Dit heeft te maken met de zure omgeving van de vagina. Bepaalde steensoorten die uit kalk bestaan lossen op door deze zuren. Zolang er geen mineralen in verwerkt zijn, kan het geen kwaad voor de gezondheid. Elke edelsteen soort heeft zijn eigen helende energetische eigenschap. De stenen die je beter niet kunt gebruiken als ei zijn onder andere angeliet, turquoise, hematiet en de galena steen. Ook kunststof gekleurde kristallen zijn niet aan te raden, omdat sommige hiervan giftige verf met zich meebrengt.

Werking van het Yoni ei


Het Yoni ei geeft een zuiverende en harmoniserende werking op het bekkengebied van de vrouw. Het ei wordt in de vagina gebracht, waarna je oefeningen kunt doen om de bekkenbodem sterker en gevoeliger te maken en je hier meer bewust van te maken. Je leert aan te spannen en te ontspannen door middel van het ingebrachte Yoni ei. Het kan je ook helpen om bepaalde trauma’s uit het verleden of ontstane spanningen te doen verminderen. Dit helpt voor verwerking en komt ten goede voor de gezondheid en vitaliteit. Maar je kunt het ei ook inbrengen zonder een bepaald doel, zodat het jouw intieme behoefte kan vervullen naar wens. Hierdoor wordt de doorbloeding van de vagina en baarmoeder verbeterd en maakt de binnenkant van beide gevoeliger, waardoor seksueel genot vergroot wordt. Als laatst te benoemen werking is dat het Yoni ei helpt om orgaanverzakking tegen te gaan en de lever, mild, darmen en nieren meer in balans te krijgen door de energetische uitwerking van de edelsteen waarvan het ei is gemaakt.

 

Trainen bekkenbodemspieren

Het trainen van de bekkenbodemspieren helpt goed tijdens een zwangerschap om ongewenste incontinentie te voorkomen en ook na de zwangerschap voor het weer opnieuw trainen van de spieren om in vorm te komen kan het Yoni ei uitkomst bieden. Natuurlijk helpt de training ook voor incontinentieproblemen die door andere oorzaken zijn ontstaan.

Door de bekkenbodem goed te trainen en te versterken kun je ook meer genot merken tijdens de gemeenschap met jouw partner en zorgt ervoor dat seksuele energie wordt omgezet in een helende energie voor het lichaam, wat ook weer een effect heeft op je gezondheid. Het trainen van de bekkenbodem zou zelfs ervoor kunnen zorgen dat menstruatie wordt verminderd, zonder dat het de vruchtbaarheid van de vrouw aantast.

Yoni Eggs - Jade White

Bekijk
€49,99

Formaat ei

Er zijn diverse formaten van de Yoni ei beschikbaar. De standaard versie heeft het formaat van een kippenei, ook wel maat M genoemd. Een groter ei, de L versie is voornamelijk geschikt voor vrouwen die slappe bekkenbodemspieren hebben, zoals een vrouw na bijvoorbeeld een zwangerschap vaak heeft. Indien je strakke bekkenbodemspieren hebt en al veel hebt geoefend, volstaat een maat S of XS als ei.
Vrouwen met strakke bekkenbodemspieren, of vrouwen die meer getraind/ geoefend zijn werken met een kleiner ei (S of XS).

Energetische kleuren

Er zijn diverse Yoni ei kleuren. Zo staat de groene jadesteen erom bekend dat hij het zenuwstelsel versterkt en rust over het lichaam brengt. Ook geeft het vreugde, harmonie en levensenergie. De zwarte obsidiaan steen is de krachtigste aardse steen en verwijderd negatieve energieën uit je lichaam en omgeving. Ook reinigt hij je aura van energieën die jij niet meer nodig hebt en zorgt ervoor dat je hiervan los komt. Het obsidiaan beschermt je.

De azuurblauwe steen, de sodaliet geeft je zelfvertrouwen en kan helpen om tot inzichten te komen. Op lichamelijk gebied kan het bijdragen aan het verminderen van klachten die betrekking hebben tot de keel, hals, stembanden en strottenhoofd. Dan heb je nog de rozenkwarts, ook een bekende steensoort om te gebruiken als Yoni ei. Deze kleur staat voor de liefde en zorgt ervoor dat je liefdevol naar jouw omgeving kijkt en stimuleert je creativiteit en fantasie. Daarnaast heeft het een positieve werking op geslachtsorganen, duizeligheid en seksuele problemen.

Yoni Ei Amethist

Bekijk
€27,95

Gebruik

Alvorens je het Yoni ei gaat gebruiken, dien je het altijd met een PH-neutrale zeep schoon te maken. Water kan natuurlijk ook gewoon. Wanneer je het ei voor het eerst gebruikt na aankoop, dien je het in een pannetje met water aan de kook te brengen. Dit kan niet bij alle edelsteensoorten, dus lees de gebruiksaanwijzing goed door voordat je het ei gaat gebruiken.

Ben je een beginner, dan is het raadzaam een ei te kopen waarin een gaatje zit, zodat je er een touwtje door kan halen. Hierdoor kun je het ei na inbrengen weer makkelijk verwijderen. Dit is uiteraard niet nodig als je meer ervaren bent en je het ei zonder hulp weer uit de vagina kan halen. Het is belangrijk je tijd te nemen tijdens het gebruik van het Yoni ei. Dit lukt het beste als je ontspannen bent.

Ook kan het helpen het ei voor te verwarmen voor gebruik. Dit resulteert in een meer ontspannen houding. Het helpt om wat opgewonden te zijn en in de seksuele spanning te zitten, zo kan het ei langzaam naar binnen worden gebracht, zonder dat de vagina enige spanning opbouwt en aanvoelt. Als beginner is het goed niet langer dan 10 tot 15 mintuten met het ei in de vagina te oefenen met bijvoorbeeld het trainen van de bekkenbodemspieren.

Probeer bewust te oefenen. Als je klaar bent, dan kun je het ei weer verwijderen met of zonder touwtje, afhankelijk van hoe ervaren je bent. Ben je meer ervaren, ga dan gehurkt zitten en ontspan en wacht tot het ei naar buiten komt.

Je zou een beetje kunnen persen om er wat druk achter te zetten maar niet teveel. Laat de vagina zoveel mogelijk het werk op een ontspannen manier uitvoeren. Na gebruik reinig je het Yoni ei met water en eventueel PH-neutrale zeep.

 

Avatar foto

Hey! Ik ben Jozefien, net 51 jaar geworden en de eigenares van Healing Stones. Sinds jong heb ik een grote passie voor het mystieke en spirituele. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en help ik jullie graag wegwijs in de wondere wereld van edelstenen en mineralen.