boeken over edelstenen
edelstenen

De beste boeken over edelstenen en hun werking

Als je geïnteresseerd bent in edelstenen en hun werking, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik weet zeker dat je het internet al hebt afgezocht naar informatie over edelstenen, maar soms is het fijn om het allemaal op één plek te hebben. In dit artikel zal ik je enkele van de beste boeken over edelstenen en hun werking laten zien.

Crystalline Transmission – Katrina Raphaell

Dit is een van de meest bekende boeken over edelstenen en hun werking. Katrina Raphaell is een autoriteit op het gebied van kristallen en edelstenen. In dit boek beschrijft ze de helende eigenschappen van 150 kristallen en stenen, en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Het boek is zeer toegankelijk geschreven en bevat veel praktische tips.

Crystalline Transmission

This volume reveals a whole new dimension of crystal awareness, offering guidelines and instruction on how we, as human beings can become as clear as the crystals and develop the full spectrum of the rainbow ray body. The crystals are tools and teachers demonstrating how to materially manifest...
€26,99

Het kristal, orakel van helende wijsheid – Judy Hall

Judy Hall is ook een gerenommeerde auteur op het gebied van edelstenen en hun werking. Dit boek is een van haar meest populaire werken. Het kristallengidsboek is een uitgebreide gids die meer dan 200 edelstenen beschrijft, inclusief hun spirituele eigenschappen en helende krachten. Het boek bevat ook veel foto’s, zodat je de stenen goed kunt bekijken.

Het kristal, orakel van helende wijsheid

Al sinds de oudste tijden gebruikt de mens kristallen om de toekomst te lezen en om te helen. Gebruik hun krachtige intrinsieke energie als spiegel om u uw ware pad te tonen en te verbinden met dat deel van uzelf dat alziend en alwetend is. Dit prachtige orakel wil u helpen sturing te vinden op...
€17,99

Edelstenen en mineralen – Willeke Boomsma

Dit boek is geschreven door een Nederlandse auteur, Willeke Boomsma. Het is een prachtig vormgegeven boek dat de eigenschappen en werking van meer dan 100 edelstenen en mineralen beschrijft. Het boek is zeer informatief en goed geïllustreerd. Het is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in edelstenen en mineralen van amethist tot zoutsteen.

Handboek geneeskrachtige stenen – Michael Gienger

Michael Gienger is een bekende Duitse auteur op het gebied van edelstenen en hun werking. In dit boek beschrijft hij de geneeskrachtige eigenschappen van edelstenen en hoe je deze kunt gebruiken voor je gezondheid. Het boek is zeer gedetailleerd en bevat veel wetenschappelijke informatie. Het is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de helende krachten van edelstenen.

Handboek geneeskrachtige stenen

Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking. Michael Gienger leert je in dit boek alles over deze heilzame kracht van edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael Gienger vertelt je de plaats in het...
€27,99

De wijsheid van stenen – Robert Simmons

Dit is een ander geweldig boek over edelstenen en hun werking. Robert Simmons beschrijft in dit boek de spirituele eigenschappen van edelstenen en mineralen, en hoe je deze kunt gebruiken voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het boek bevat veel praktische oefeningen en meditaties. Het is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de spirituele kant van edelstenen.

De wijsheid van stenen

‘De wijsheid van stenen' van Robert Simmons leert je alles over stenen en mineralen. Van hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en mogelijke combinaties. Dit indrukwekkende boek is een perfect naslagwerk vol duidelijke informatie over stenen en mineralen,...
€40,99

Boeken over edelstenen

lees spirituele boekenEr zijn veel boeken geschreven over edelstenen en hun werking, maar deze vijf zijn zeker de moeite waard om te lezen. Of je nu geïnteresseerd bent in de helende krachten van edelstenen of de spirituele aspecten ervan, deze boeken bieden uitgebreide informatie en praktische tips. Het is belangrijk om te onthouden dat de werking van edelstenen niet wetenschappelijk bewezen is. Het is dus geen vervanging voor medische behandelingen of professioneel advies. Het is wel een aanvulling op een gezonde levensstijl en kan je helpen om meer in contact te komen met jezelf en de natuur.

Als je op zoek bent naar meer informatie over edelstenen en hun werking, zijn deze boeken een geweldige plek om te beginnen. Ze bieden een schat aan kennis en praktische tips die je kunnen helpen om edelstenen op een veilige en effectieve manier te gebruiken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met edelstenen, deze boeken zijn een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in deze prachtige stenen en hun helende krachten.

Hopelijk heb je iets aan deze aanbevelingen en kun je binnenkort genieten van een van deze fantastische boeken over edelstenen en hun werking. Vergeet niet dat het belangrijk is om altijd voorzichtig te zijn bij het gebruik van edelstenen en professioneel advies te vragen als je gezondheidsproblemen hebt. Veel plezier met lezen en ontdekken!

Hey! Ik ben Jozefien, net 51 jaar geworden en de eigenares van Healing Stones. Sinds jong heb ik een grote passie voor het mystieke en spirituele. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en help ik jullie graag wegwijs in de wondere wereld van edelstenen en mineralen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *