spiritualiteit

Auraliet Edelsteen: Krachten en toepassingen besproken

De Auraliet edelsteen is een nieuw ontdekte krachtige helende steen. Op het eerste gezicht lijkt deze edelsteen op scherven van amethist en kan hij gemakkelijk over het hoofd worden gezien als gewoon een andere vorm van amethist. De allereerste keer dat je deze steen vasthoud, voel je dat het veel meer is dan dat. De Auraliet bevat veel mineralen, om precies te zijn gaat het om maar liefst 23 verschillende mineralen, vandaar dat de auraliet ook vaak de Auraliet-23 krijgt.

1 Ruwe Auraliet

Bekijk
De auraliet is de steen bij uitstek om rust te vinden in je energie. Hij zal ervoor zorgen dat de rust naar de juiste plekken vloeit, dit kan zowel mentaal als fysiek zijn. Deze steen zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken en terug opnieuw kan beginnen. Van zodra je dit punt bereikt hebt, kan...
€49,95

De auraliet kristallen

De kristallen zelf zijn gestructureerde lagen van fantoomvormige punthaken die zijn samengesteld uit Amethist, Citrien en een zeldzame vorm van gemetamicteerd groen kwarts.

De mineralen Auraliet bevatten naar verluidt onder meer titaniet, cacoxeniet, lepidocrosiet, ajoiet, hematiet, magnetiet, pyriet, goethiet, pyrolusiet, goud, zilver, platina, nikkel, koper, ijzer, limoniet, sfaleriet, covelliet, chalcopyriet, gialiet, epidoot, Borniet en Rutiel. Auraliet kristallen zijn ongeveer 1,2 miljard jaar oud en worden nu met de hand gedolven in het boreale bos van het Canadese schild, ver ten noorden van Lake Superior.

Deze natuurlijke kristallen werden gevormd tijdens het Meso-proterozoïcum, in de tijd dat meercellige wezens voor het eerst opdoken en begonnen te bloeien. Er wordt gedacht dat meteoren de aarde troffen en deze inslagen brachten zeldzame metaalertsen naar de oppervlakte, waar ze uiteindelijk oplosten en werden opgenomen in het groeiende Auraliet kristal.

Voor degenen onder u die bekend zijn met de steen genaamd ‘Super Seven’, je zult een soortgelijk uiterlijk en energie opmerken, maar omdat Auraliet meer mineralen bevat dan Super Seven, is het zelfs nog sterker. Auraliet is een krachtig mengsel van zeer gebalanceerde vormen van energieën. Er wordt gezegd dat auraliet kan helpen bij slaapstoornissen en iemand in een staat van diepe rust en vrede brengt.

Men ontdekte dat terwijl men een zeer sterke energie uit deze steen voelde komen, dat men ook een diep gevoel van kalmte en tevredenheid voelde. Toen men zichzelf eenmaal toestond om echt contact te maken met deze steen, had men het gevoel dat het een echt voordeel zou kunnen bieden aan degenen die hem vasthouden en hem nu te koop aanbieden op diverse websites.

De positieve effecten van auraliet

auraliet

Effecten van auraliet kunnen een toename van iemands psychische gevoeligheid omvatten, een auditief verbeterd inzicht in de waarheid, het verdwijnen van chronische problemen met het lichaam, een evenwichtig ontwaken van kundalini, een besef van het “eeuwige nu”, spontane visioenen van toekomstige gebeurtenissen, verbeterde capaciteit voor zielsreizen en lucide dromen, en ervaringen met engelen.

Auraliet-23 herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn eigen vitale functie. Als zodanig is dit een steen van regeneratie en verjonging. De link die deze edelsteen biedt aan hogere rijken kan een proces van innerlijke zuivering in gang zetten. Degenen die bereid zijn om de zegeningen van deze steen te ontvangen, worden innerlijk ‘geïnspecteerd’ en gereinigd van verschillende innerlijke knopen van negatieve fixatie.

Het gevoelde gevoel hiervan kan lijken op het oplossen van iemands zorgen en zorgen – het loslaten van patronen van angst, wrok, oordeel, depressie en nederlaag. Terwijl deze ontbinding plaatsvindt, voelt men een verheffing van zijn geest en een ontwaken voor de mogelijkheden voor een nieuw leven. Dit opkomen van optimisme en nieuwe hoop wordt tot in het cellulaire bewustzijn gevoeld. Het lichaam zelf is onder de indruk en wordt eerbiedig gemaakt door het opruimen van de sluiers van illusie en het aanbreken van de aanwezigheid van iemands ware zelf, iemands Hogere Zelf.

De toepassing van de Auraliet

Als steen van de goddelijke blauwdruk is auraliet-23 een uitstekend stenen hulpmiddel voor spirituele genezing. Het kan op elk deel van het lichaam worden aangebracht om weer in balans te komen en te genezen door het opnieuw installeren van iemands ‘Pattern of Perfection’. Deze steen herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn eigen vitale functie. Als zodanig is dit een steen van regeneratie en verjonging. Op emotioneel niveau kan de rust en het verruimde bewustzijn, mogelijk gemaakt door de auraliet steen, vele triggers en haken en ogen wegnemen die het emotionele lichaam verlammen. Deze steen helpt ook de ziel te genezen door herinnering aan vorige levens te vergemakkelijken en het inzicht te stimuleren dat nodig is om karmische patronen los te laten.

1 Ruwe Auraliet

Bekijk
€49,95

De effecten van de auraliet steen

De auraliet steen moedigt iemand aan om de zegeningen van iemands leven in relatie met de wereld te erkennen. Het moedigt iemand aan om elk ervaringsmoment te ontmoeten met de positieve intentie om de wereld te zegenen met zijn eigen liefde en zelfgave.

Deze activiteit van zegen is de essentie van het nieuwe bewustzijn en vormt de kern van de aard van de steen. Ik hoop dat degenen die het verwerven, zich zullen laten ontwaken voor deze nieuwe en heilige manier van zijn. Dit zijn erg opwindende tijden om met Kristallen en Edelstenen te werken. Er zijn veel hoogtrillende stenen te ontdekken. Auraliet is een van de vele zegen van Moeder Aarde.

Avatar foto

Hey! Ik ben Jozefien, net 51 jaar geworden en de eigenares van Healing Stones. Sinds jong heb ik een grote passie voor het mystieke en spirituele. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en help ik jullie graag wegwijs in de wondere wereld van edelstenen en mineralen.